Lokaler og tomter

Det er variasjon i tilbudet fra kommune til kommune. Hos noen kommuner har næringssjef og/eller landbrukssjefen oversikt over ledige næringstomter og eiendommer for salg og utleie. Ta kontakt med din kommune for å få oversikt om det er noe du ønsker hjelp til. Vi bistår deg gjerne og ønsker nye bedrifter velkommen til å starte opp i Hedmark.

Nedenfor viser vi noen eksempler på tjenester som finnes i Hamarregionen Utvikling som utøver næringsservice i Hamar, Stange og Løten.

Utleieportalen

Utleieportalen gir oversikt over ledige næringslokaler og ledig næringseiendom i Hamar, Løten, Stange og Ringsaker.

Her inngår kontorlokaler, butikklokaler, serveringssteder, lagerlokaler og parkeringsplasser. Samt oversikt over selskapslokaler og lokaler for kurs og konferanse.
Utleieportalen skal fungere som et lokalt alternativ til andre liknende portalløsninger. Her skal man finne alt av ledige næringslokaler for lang eller korttidsutleie i nærområdet til en lavere annonseringspris.

For mer informasjon: www.utleieportalen.net

Eller ta kontakt med Hamarregionen Utvikling på post@hamarregioenen.net / 46 88 80 00.

Gjestekontor

Hos Hamarregionen Utvikling er det muligheter for å låne kontorplass i en begrenset periode. Du må være medlem hos Hamarregionen Utvikling for å benytte deg av dette tilbudet. Som nyetablerer får du første medlems år gratis.

En kontorplass stilles til din disposisjon til på forhånd avtalte tider. Du vil få tilgang til vårt gjestenettverk, hvor du har full internettilgang. PC og evt. annet nødvendig utstyr må du ha med selv.

Ved å benytte deg av gjestekontor vil du bli kjent med oss som jobber her, og du vil bli en del av et arbeidsmiljø.

For mer informasjon om Hamarregionen Utvikling, se våre hjemmesider: www.hamarregionen.net

Ønsker du mer informasjon om gjestekontor, ta kontakt med Hamarregionen Utvikling på post@hamarregioenen.net / 46 88 80 00.

Møterom

Hos Hamarregionen Utvikling er det muligheter for å låne møterom. Og er du medlem får du det til reduserte priser. Som nyetablerer får du første medlems år gratis.

Vi har et stort og et lite møterom, disse kan du låne gratis inntil to timer, hvis du er medlem. Det store møterommet har plass til 20-25 personer og er utstyrt med projektor med lerret, whiteboard og flippover. Det minste møterommet har plass til åtte personer.

Ta kontakt for reservasjon og mer informasjon om priser på leie.

For mer informasjon om Hamarregionen Utvikling, se våre hjemmesider: www.hamarregionen.net

Ønsker du mer informasjon om møterom eller reservere, ta kontakt med Hamarregionen Utvikling på post@hamarregioenen.net / 46 88 80 00.